Geniet

van ons concept

Welkom bij Wereld Genieten Partyrestaurant

Wereldrestaurant Genieten en Zo, één van de grootste wereldkeukens van Nederland, presenteert onbeperkt All-In-Dinner voor een vaste prijs! Genieten voor een vast bedrag inclusief frisdrank, bier, wijn, koffie & thee en luxe desserts. U kunt de smaken uit zo wat alle culturen proeven in slechts één avond. Met gerechten uit China, Japan, Indonesië, Zuid-Amerika en Europa. Met het All-In-Dinner betaalt u niet per gerecht of per drankje, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. U betaalt vooraf het door u aangegeven arrangement van 2,5 uur. Binnen deze tijd kunt u onbeperkt eten en drinken, echter om de prijs-kwaliteitsverhouding vriendelijk te kunnen houden, zullen wij bij verspilling extra kosten in rekening brengen.
coin-3

Waarom betalen bij binnenkomst?

Omdat u bij een All inclusive voor de tijdsduur en niet voor het genuttigde eten betaalt is betaling vooraf een vast gegeven. U kunt zowel contant als met pin afrekenen direct bij binnenkomst.
water

Alle drank inbegrepen?

Alle frisdranken, bier (Jupiler) en wijn, koffie & thee en luxe desserts zijn bij het arrangement inbegrepen. Alcoholische dranken kunt u zelf bij de bar bestellen en ophalen. Speciaal bier en sterke dranken zijn uitgesloten in ons all-in-dinner maar is tegen betaling te verkrijgen.

Hoe uitchecken?

Als u klaar bent met eten en u wilt Wereldrestaurant Genieten en Zo verlaten, vergeet dan niet uw bon mee te nemen. Hiermee checkt u bij de receptie uit, zodat wij kunnen zien wanneer de tafel vrij is.

Verlengen

Verlengen mag natuurlijk altijd, standaard heeft u 2,5 uur de tijd dit mag u een half uur verlengen u betaald hiervoor €3,00 p.p.

Heeft u speciale wensen of vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Bel ons