Geniet

van ons concept

Welkom bij Wereld Genieten Partyrestaurant

Wereldrestaurant Genieten en Zo, één van de grootste wereldkeukens van Nederland, presenteert onbeperkt All-In-Dinner voor een vaste prijs! Genieten voor een vast bedrag inclusief frisdrank, bier, wijn, koffie & thee en luxe desserts. U kunt de smaken uit zo wat alle culturen proeven in slechts één avond. Met gerechten uit China, Japan, Indonesië, Zuid-Amerika en Europa. Met het All-In-Dinner betaalt u niet per gerecht of per drankje, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. U betaalt vooraf het door u aangegeven arrangement van 2,5 uur of 3 uur. Binnen deze tijd kunt u onbeperkt eten en drinken, echter om de prijs-kwaliteitsverhouding vriendelijk te kunnen houden, zullen wij bij verspilling extra kosten in rekening brengen.
coin-3

Waarom betalen bij binnenkomst?

Omdat u bij een All inclusive voor de tijdsduur en niet voor het genuttigde eten betaalt is betaling vooraf een vast gegeven. U kunt zowel contant als met pin afrekenen direct bij binnenkomst.
water

Alle drank inbegrepen?

Alle frisdranken, bier en wijn, koffie & thee en luxe desserts zijn bij het arrangement inbegrepen. Alcoholische dranken kunt u zelf bij de bar bestellen en ophalen.

 

Hoe uitchecken?

Als u klaar bent met eten en u wilt Wereldrestaurant Genieten en Zo verlaten, vergeet dan niet uw bon mee te nemen. Hiermee checkt u bij de receptie uit, zodat wij kunnen zien wanneer de tafel vrij is.

Heeft u speciale wensen of vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Bel ons

Corona maatregelen

Op 14 december maakten premier Rutte en minister De Jonge tijdens een persconferentie bekend dat alle eet- en drinkgelegenheden in Nederland tot 18 januari 2021 opnieuw moeten sluiten. Wij geven hier gehoor aan en sluiten onze zaak. Na 18 januari 2021 bekijkt de overheid en het RIVM hoe verder. Heeft u gereserveerd op een dag vóór 14 december dan vervalt uw reservering automatisch.

Blijf gezond en zorg voor elkaar!